- Alcanfor(Cinnamomum camphora (L.) Presl)
- Anamú(Petiveria alliaceae L.)
- Apasote(Chenopodium ambrosioides L.)
- Calabaza(Cucurbita moschata Duch. Ex Poir.)
- Cayeput(Melaleuca leucadendra (L.) L.)
- Cidra(Citrus limetta Risso)
- Ciprés(Cupressus sempervirens L.)
- Doradilla(Polypodium polypodioides (L.) A. S. Hitch.)
- Guatemala(Myroxylon balsamum (L.) Harms var. pereirae)
- Hinojo(Foeniculum vulgare Miller)
- Ipecacuana(Cephaelis ipecacuanha (Brot.) A. Rich.)
- Limón(Citrus limon(L.)Burm f)
- Mango(Mangifera indica L.)
- Mostaza(Brassica juncea (L.) Coss.)
- Papa(Solanum tuberosum L.)
- Quimbombó(Abelmoschus esculentus (L.) Moench.)
- Romero(Rosmarinus officinalis L.)
- Sábila(Aloe arborescens Mill.)
- Sábila(Aloe vera (L.) Burm. f.)
- Sagú(Maranta arundinacea L.)
- Salvia(Pluchea carolinensis (Jacq.) G. Don in Sweet.)
- Tilo(Justicia pectoralis Jacq.)
- Tomate(Lycopersicon esculentum Mill.)
- Vetiver(Vetiveria zizanoides (L.) Nash)
- Vicaria(Catharanthus roseus (L.) G. Don)
- Yuca(Manihot esculenta Crantz)
|